WELKOM

B&B Het Gele Huis is een Contactvrije Accomodatie!

Tot 23 augustus is de B&B volgeboekt. Daarna bent u van harte welkom!

Welkom bij Bed & Breakfast Het Gele Huis.

De B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk ten zuidoosten van het mooie centrum en historische binnenstad van Leeuwarden met zijn vele musea, galeries, leuke winkeltjes, eetgelegenheden en markante stadsgezichten. B&B Het Gele Huis ligt op loopafstand van het treinstation en van het centrum (beide 1 km). U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren en om de stad te verkennen staan er 2 fietsen tot uw beschikking.

De B&B ligt op loopafstand van Hogeschool Van Hall Larenstein (1 km), het Medisch Centrum Leeuwarden (1 km). 

Ik help u graag op weg door middel van persoonlijke informatie of door actueel foldermateriaal van de diverse activiteiten en culturele bezienswaardigheden in Leeuwarden.

U heeft de beschikking over een tweepersoonskamer met 2 eenpersoons box springbedden, eigen badkamer met douche en ligbad en apart toilet. Er is beveiligd draadloos internet en kabeltelevisie aanwezig. Op de kamer kunt u zelf gratis koffie en thee zetten. Ter ontspanning liggen er diverse tijdschriften en boeken als ook enkele gezelschapsspellen.

Tevens kunt u gebruik maken van het terras in de achtertuin. Het Friese ontbijt wordt 's morgens bij u op de kamer geserveerd Het is ook mogelijk om, mits tijdig gereserveerd, een warme maaltijd te gebruiken b.v. Hachee van Rixt, Goulash van Frieda of uit de Tajine van Rob met een lekker toetje     (€ 13,50 per persoon) en ook het verzorgen van een lunchpakket (€ 7,50 per persoon) hoort tot de mogelijkheden.

De kosten voor een verblijf in Het Gele Huis zijn per nacht voor 2 personen € 75,00 inclusief ontbijt en gebruik van twee fietsen en voor 1 persoon € 45,00 inclusief ontbijt en gebruik fiets. Ik ben daarnaast verplicht om toeristenbelasting in rekening te brengen (€ 1,00 per persoon/per nacht). Deze kosten dient u bij aankomst uitsluitend contant te voldoen.

U kunt inchecken tussen 17.00-20.00 uur of op afspraak. Uitchecken tot 10.00 uur. Contante betaling bij aankomst en bij langer verblijf gedeeltelijke vooruitbetaling. Er mag in de B&B niet gerookt worden maar wel op het terras achter het huis. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Hier in Het Gele Huis hebben we 2 katten, Diesel en Dolly.

Ik wens u een prettig verblijf.

Rob Tigchelaar     E-mailen
Bellen
Map