Reacties van de gasten in het gastenboek:

12 maart 2023.

Bedankt voor een nachtje slapen in Het Gele Huis in de leuke kamer met veel Delfts Blauw. Nog een link met Tichelaar porselein? Genoten van een lekker ontbijt en van Dolly de poes die op bezoek kwam.

8 maart 2023.

Het was weer helemaal leuk. Gezellig bijgepraat en we hebben hier weer lekker geslapen.

3 maart 2023.

Bedankt voor de twee nachten in Het Gele Huis. Het was leuk om in Leeuwarden rond te lopen en musea te bezoeken. De stad waar ooit eens een van onze voorvaders rondliep.

11 februari 2023.

Weer even terug in it Heitelân om de verjaardag van mijn zoon mee te kunnen vieren. Wat fijn dat ik hier kon overnachten. Echt een heerlijke plek. Allereerst de hartelijke ontvangst en gastvrijheid ervaren. Daarna verrast door de gezellige kamer en de mooie badkamer. Heerlijk bad :). en vanmorgen kunne genieten van het lekkere Friese ontbijt. Dank voor alles en ik zal dit adres zeker onthouden!

10 februari 2023.

Heerlijk stekje, hartelijke gastheer en gastvrouw. Lekker geslapen en goed ontbijt. Hartelijk dank!

29 januari 2023.

Es war wieder ganz toll und schőn bei ihnen. Vieler dank, vielleicht komme ich noch mal, wenn ich gesund bleibe.

25 januari 2023.

Wat een fijne plek om te logeren! Gezellig, lekker ruim en dichtbij het centrum. Heerlijk ontbijt. Door treinproblemen arriveerde ik belachelijk laat. Heel tof dat ik toch zo welkom was. Dank!

7 januari 2023.

Wat een heerlijk verblijf hier! Vanuit Zuid-Limburg naar het 'hoge noorden'. Wat een hartelijke ontvangst. Prachtig ingerichte kamer en luxe badkamer met ligbad. Top-ontbijt, goed geslapen en vandaag Leeuwarden verder verkennen. De verjaardag van mijn man kon niet beter beginnen. Bedankt!

21 december 2022.

Het was wederom weer erg aangenaam. dank voor de goede zorgen!

27 november 2022.

Zo gezellig, de kamer waar we een nachtje hebben gelogeerd. bedankt voor de gezelligheid, bad en ontbijt!

5 november 2022.

Dik in orde! Voelen ons thuis hier. Bedankt.

3 november 2022.

Na een lange autorit in regen en donker, een live ontvangst, vriendelijk/ zakelijk/ origineel in 1 persoon verenigd + rollende Dolly (kat) op het bed. Helemaal fin en goed. Wat een prettige plek. Inderdaad zo stil en het omarmt je. Kom helemaal tot rust.

1 oktober 2022.

Dank jullie wel voor het verblijf bij jullie in 'Het Gele Huis', een fijne plek met een kleurrijke kamer, zeer prettig, lekker ontbijt, heerlijk.

30 september 2022.

Na een  weekje Elfstedentocht fietsen is dit een prime afsluiting. Wat een mooie kamer en wat is het hier stil. Dankjewel voor jullie gastvrijheid.

28 september 2022.Helaas ontbreekt mij de tijd om een meer uitgebreid dankwoord achter te laten, maar... wat een charmante B&B hebben jullie. Ik heb me er zeer welkom gevoeld en als ik nog eens in de regio moet zijn, kom ik zeker terug!

21-24 september 2022.

Ik heb echt genoten van mijn eerste reis naar Nederland in drie jaar en Het Gele Huis en zijn gastheren hebben veel geholpen met deze overweging. Schoon, comfortabel en gastvrij. Ideaal geplaatst. Bedankt!

14 september 2022.

Lekker bad, fijn bad en een heerlijk ontbijt. Top!

12 september 2022.

Bedankt voor de goede zorgen.

11 september 2022.

We waren blij dat we een dag eerder terecht konden. Zo konden we de stakingsperikelen ontlopen van het OV. We hebben genoten van de sfeervolle kleurrijke inrichting met op de achtergrond het stromende watergeluid en het lekkere ontbijt. Dank voor de stadstips en bovenal jullie vrijheid.

2 september 2022.

Hartelijk dank voor de goede zorgen en vriendelijke ontvangst! Een heel gezellig huis hebben jullie.

21 augustus 2022.

Wat een plezier om omgeven te zijn door zo'n mooi decor! Bedankt voor de goede zorgen.

19 augustus 2022.

Een kort maar fijn verblijf. Heerlijk ontbijt. Dank!

16-augustus 2022.

Wat een leuke B&B! Bedankt voor het fijne verblijf en voor de gastvrijheid.

14 augustus 2022.

Dank voor het fijne verblijf hier. Fijn om ook buiten te kunne zitten en mijn zwemspullen te kunnen drogen. Een aanrader deze plek, zo lekker dicht bij het centrum en toch zo stil.

26 juli 2022.

Wat een fijne plek om te overnachten. Heerlijk ontbijt en fijn  om een fiets te mogen gebruiken. Heerlijke tocht gemaakt en genoten.

22 juli 2022.

Dit is een mooie en comfortabele B&B. We hebben twee leuke dagen in Friesland. Dank je wel voor de gastvrijheid. Vriendelijk. En een heerlijk ontbijt. Iets om te onthouden voor een volgende keer.

21 juli 2022.

Heel erg bedankt voor het prettige verblijf, de gastvrije ontvangst, de super schone (bad)kamer en het lekkere ontbijt.

17 juli 2022.

Hartelijk dank voor het prettige verblijf in de mooi ingerichte kamer en het met zorg uitgekozen en verzorgde ontbijt.

26 juni 2022.

In dit gastenboek en in de reviews allemaal lovende woorden. En in het echt kloppen ze ook allemaal. Een vriendelijke ontvangst, prima kamer, prima ontbijt, twee heel goede fietsen. Kortom een heel leuk weekend gehad. Bedankt!

18 juni 2022.

Na een heerlijk weekje Elfstedentocht fietsen geëindigd in deze heerlijke B&B. Even lekker kunnen relaxen in een warm bad en daarna een glaasje wij in de tuin. Dank voor jullie geweldige gastvrijheid. Wij hebben enorm genoten ( ook van het geweldige ontbijt).

17 juni 2022.

Wij hebben genoten van:

De hartelijke ontvangst

De mooie warme kamer en heerlijk ruime badkamer

De goede tips voor Leeuwarden

Een overheerlijk ontbijt; Niet te overtreffen.

In een woord: TOP! Hartelijk dank daarvoor.

13-15 juni 2022.

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad in Leeuwarden, vanuit jullie mooie B&B! Een prima startpunt om de veelzijdigheid van de stad te ontdekken. Ook de fietsen waren daarvoor een mooie aanvulling. De grootste verassing was het gevarieerde, glutenvrije ontbijt. Zo mooi heb ik het buitenshuis in al die jaren nog nooit gehad. Veel dank voor jullie bijzondere gastvrijheid.

12 juni 2022.

Bedankt voor de goede zorgen. Heerlijk geslapen en ontbeten. Jullie hebben een mooie en leuke B&B, waar jullie trots op mogen zijn. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Hartelijk bedankt.

31 mei 2022.

Dank voor jullie Friese gastvrijheid. Wat een leuke kamer met aandacht voor historie. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het ontbijt. Nu weer verder op de fiets, naar Snits.

13 mei 2022.

Voor Brabanders is Leeuwarden vaak het verre noorden, gerelateerd aan de bekende Elfsteden..... Het 'Verhaal van Nederland' (verteld door Daan Schuurman) inspireerde ons. Leeuwarden is een mooie stad, maar ook jullie B&B Het Gele Huis is bijzonder!!! Dank voor het prettige verblijf, de gastvrijheid en het gezellige ontvangst.

16 april 2022.

Vijf prettige nachten! Heel erg bedankt!

10 april 2022.

We hebben genoten van ons verblijf in Het Gele Huis. De kamer is mooi persoonlijk ingericht. Er zijn een paar prima fietsen om de stad te verkennen. En als afsluiting een heerlijk ontbijtje.

8 april 2022.

Wat een feestje om in het Gele Huis te zijn! Warme ontvangst, knusse kamer, luxe badkamer (heerlijke bad). en een heel lekker ontbijt! We hebben ervan genoten, bedankt voor de goede zorg.

7 april 2022.

Bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen maanden. Het was erg fijn om hier iedere week op maandag te slapen. Bovendien verheugde ik mij altijd op het bad en het ontbijt. Hopelijk tot ziens als ik nog eens in Leeuwarden ben.

25-27 maart 2022.

Prachtige stad, Leeuwarden. Helemaal mooi nu met het lichtfestival LUNA. En nog schitterend weer ook! Dankjewel voor de fijne ontvangst, enige aankleding en inrichting van de kamer en het lekkere (glutenvrije) ontbijt. Wie weet tot ziens.

6 maart 2022.

Wat was het fijn ontzettend fijn om mijn verjaardag in Leeuwarden te mogen vieren en in jullie fijne B&B te mogen overnachten. Zoveel leuke kado's gekregen: prachtige gebouwen, lekker eten in goeie restaurants (Spinoza is echt een aanrader!), lekkere gebakjes proeven bij de Walrus en ook een mooie fietstocht gemaakt dankzij het gebruik van jullie fijne fietsen, een heerlijk ontbijt (en echt een kaarsje mogen uitblazen). Gezellige kamer om heerlijk te zijn en een heerlijk ontspannen bad. Ook jullie gastvrijheid en de bezoekjes van Dolly en Diesel, alles goed en fijn. De tijd vloog voorbij maar wat een leuk weekend heb ik gehad! Super om dat samen met mijn zus te mogen beleven. Wie weet tot een volgende keer. Wij zijn blij verrast!

3 maart 2022.

Wat een heerlijke B&B! Een gezellige kamer, fijne badkamer en een lekker ontbijt. Super gelegen ten opzichte van de stad met z'n fijne restaurantjes en ook nog eens de luxe van twee fijne fietsen. We hebben een heerlijk verblijf gehad!

27 februari 2022.

Ik heb genoten van de prachtige styling. Heerlijk geslapen en mijn ontbijt was ook top. Bedankt!

26 februari 2022.

Het was heerlijk. Lekker ontbijt, fijne badkamer/toilet en ontzettend gastvrije en lieve aandacht.

14 februari 2022.

Het was weer heerlijk om hier te zijn. Hartstikke bedankt.

11 februari 2022.

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was erg gezellige en de kamer is superleuk! Het is meer dan alleen een slaapkamer. Een aanrader. Ook genoten van het heerlijke ontbijt. Precies goed!

3-5 januari 2022.

Dank voor het fijne verblijf in jullie B&B. Een ruime kamer en badkamer, een heerlijk bed en een zeer goed verzorgd ontbijt zorgden met elkaar voor een topervaring!

13 december 2021.

Een super gezellige kamer met een mooi oudhollands thema. Wij hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid, ontbijt en bad.

14 november 2021.

Een fijne basis voor het bezoek aan het Noordelijk Filmfestival. Wat is Leeuwarden een mooie stad!

7 november 2021.

Een gezellige plek om een weekend in het gezellige Leeuwarden te verblijven. Bedankt voor de gastvrijheid en het lekkere ontbijt.

28 oktober 2021.

We hebben 1 nachtje hier geslapen en genoten. Heerlijk geslapen en super lekker ontbijt. Gisteren getoerd in Friesland bam Belvedère naar Wiewerd en Bears. En dan rond half zes aankomen bij Het Gele Huis. Geel, kleur van de warmte. Die hebben we gevoeld en ervaren. Vandaag dagje Leeuwarden en nog wat uit het boek '111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben'. Dank jullie wel.

22 oktober 2021.

Ons verblijf was kort maar krachtig (1 nacht). Een kleine avondrondleiding. Een wandeling naar het restaurant 'Het Leven', een aanrader en een tip van Rixt. Overdag een wandeling door de stad en een bezoek aan het Fries Museum. Zojuist toilet gemaakt met een van de poezen (een schatje). Nu wachten op het ontbijt....En dat was overheerlijk!! Met van alles erop en eraan dus we gaan nu met een goedgevulde maag dit gezellig ingerichte huis verlaten. Dankjulliewel!

16 oktober 2021.

Wat een fijne plek om te overnachten.

24-26 september 2021.

Bedankt voor het fijne verblijf. We hebben genoten van de mooie stad, de lekkere ontbijtjes, de poezen en jullie gastvrijheid.

11 september 2021.

Hartelijke ontvangst, heerlijk geslapen en super ontbijt. Fijne afsluiting van ons weekje Friesland. Bedankt!

10 september 2021.

Fijne ontvangst en verzorging, lekker dicht bij het centrum en toch rustig. Aanrader.

6-9 september 2021.

Hartelijk bedankt voor het hele fijne verblijf in jullie mooie gele B&B. Wat een fijn leefhuis met al z'n kleuren en schilderijen. Een geweldig bed en het ontbijt was heerlijk, afwisselend en lekker. We hebben genoten van Leeuwarden. Een prachtige stad, voor ons heel verrassend mooi. Het fietstochtje naar Bartlehiem was liefelijk en echt Fries, water bootjes, koeien, koffie en gebak. Super!. Dankjewel voor jullie gastvrijheid. Wij voelden ons op ons gemak.

1 september 2021.

Dit was mijn eerste keer in een B&B. Het is zeer goed bevallen, alles is top voor elkaar.

28 augustus 2021.

Wat een heerlijke kamer hebben we bij jullie gehad! Lekker geslapen en heerlijk ontbijt. nogmaals dank dat we eerder bij jullie mochten inchecken. Heel fijn, konden we een mooi stadswandeling maken in Leeuwarden.


26 augustus 2021.

Erg blij hier te mogen verblijven. Friesland heeft nu al een plekje in mijn hart. Dank voor alles.

24 augustus 2021.

Met nog een dag te gaan weten we nu al dat ons bezoek deze mooie stad geslaagd is. Jullie B&B heeft hier zeker aan bijgedragen. Ontvangst en verblijf hartelijk en volgens plan. Dank dat we jullie gasten mochten zijn. Het ga jullie goed!!

19 augustus 2021.

Wat hebben we het heerlijk gehad in jullie B&B. Genoten van de heerlijke bedden, het interieur, het ontbijt, de poezen, de strooptochten, de snuisterijen en vooral jullie warmte, humor en gastvrijheid! Was elke B&B maar zo! In een handomdraai kregen we een gepersonaliseerd aanbod van leuke vintagewinkels. We hebben echt genoten van onze tijd in Leeuwarden en we komen zeker nog terug. Dank! Tip: eetlokaal Proefverlof en eetcafé Spinoza.

16 augustus 2021.

Het was een heel fijn verblijf. Fijne kamer, heerlijk ontbijt en leuke tips. Fijn om een fiets te mogen gebruiken. Er is nog meet te zien en te doen in Leeuwarden dus wellicht kom ik nog eens terug.

12 augustus 2021.

Zum zweiten mal tousend dank fur die lieb aufname in einem schonen, grossen Zimmer.Und nog immer Platschert der brunnen tag und nacht. Ich habe mich wieder sehr wohl gefult und das reichhaltige Fruhstuck genossen. Aber Friesland is gross und ich habe noch nicht alles gesehen... da muss ich noch mal wiederkommen!

8 augustus 2021.

We vonden het erg leuk in Leeuwarden. Een verrassend mooie en levendige stad. Volop cultuur en historie. Leuke winkels en fijn uitgaan. Dank voor de tips en de fietsen. We hebben genoten vooral ook van deze B&B! Helemaal top Het Gele Huis.

6 augustus 2021.

Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid die we van jullie gekregen hebben. De kamer is mooi, de bedden slapen geweldig, het ontbijt was heel compleet en erg smakelijk. Een bovenal, jullie zijn bijzondere hartelijke, gezellige persoonlijkheden waar je je gelijk thuis voelt! Bedankt voor alles. :)

30 juli - 3 augustus 2021.

Bedankt voor een mooi verblijf tijdens ons weekje Leeuwarden. In de mooie en nette kamer hebben we als engeltjes geslapen op de fijne bedden. In de prachtige badkamer waanden we ons in een 5-sterren hotel in Parijs waar we hebben kunnen genieten, ontspannen en tot rust komen in het fijne bad. 's Ochtends altijd even praten over wat we van plan waren en vooral nog wat tips krijgen van Rixt die we volop gebruikt hebben. Dank! Het flinke en lekker (afwisselende) ontbijt doet de mens goed en zorgt dat je de dag goed doorkomt. 

Last but not least....Dolly, je kwam ons elke avond en ochtend een bezoekje brengen en hebt volgens mij A het mooiste moment van de vakantie bezorgd, lekker 's avonds tegen haar aan komen liggen te purren. Bedankt voor de gastvrijheid!

28-30 juli 2021.

Het was mijn eerste keer dat ik in een B&B heb geslapen. Het was leuk om in een huiselijke omgeving te slapen met als leuke extra de lieve pozen die soms even kwamen kijken. Ook fijn dat er fietsen beschikbaar zijn en dat je daar niet extra voor hoeft te betalen. Een vriendelijk ontvangst met een duidelijk uitleg over alles. Erg fijn dat u ook vroeg of ik wel alles lust voor het ontbijt. Ik ben namelijk best een moeilijke eter en lust dus zeker niet alles. Het was een goed ontbijt met genoeg keuze en een lekker gebakken eitje erbij. Ik vond het bed en de kussen ook erg fijn. Goed dat er meerdere kussens zijn. Jullie zullen vast nog heel veel gasten blij maken.

11 juli 2021.

We hebben heerlijke dagen gehad in Leeuwarden. Wat een leuke fijne stad met warme mensen. Heerlijk gefietst naar de brug der bruggen lang de Dokkumer Ee. Heerlijk geslapen en een lekker ontbijt verzorgd door hartelijke warme mensen. Wij komen zeker een keer terug.

30 juni 2021.

We hebben het fijn gehad in de fijne ruime kamer. Alles was prima voor elkaar! Bedankt voor de gastvrijheid!

28 juni 2021.

Het zit er weer op, deze fijne dagen. Het was erg leuk bij jullie. Het ontbijt was erg goed. Dank je voor jullie gastvrijheid.

19 juni 2021.

Wat een enig ingerichte kamer! En een luxe badkamer. Heerlijk geslapen. Ik kom zeker terug.

18 juni 2021.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Goede B&B in een gezellige buurt in het mooie Leeuwarden.

10 juni 2021.

Heerlijk rustige kamer. Super Fries ontbijt. Lekker geslapen. Voor herhaling vatbaar en een aanrader qua prijs/kwaliteit!

6 juni 2021.

Wat een heel fijn, stil en goed verzorgd plekje. Hartelijk dank voor de goede zorg en gastvrijheid! Ik zal graag weer terug komen.

5 juni 2021.

Twee dagen heerlijk bij jullie geweest. Fijne kamer en super gastvrouw. wij komen zeker nog eens! Van ons een dikke 10!

3 juni 2021.

We hebben heerlijke dagen gehad hier in Leeuwarden. Lekker geslapen en genoten van het lekkere ontbijt elke ochtend. Leeuwarden is een erg leuke stad! Ook een tip: met de boot naar Vlieland en varen over de Friese meren zijn aanraders. Bedankt voor de gastvrijheid hier in Het Gele Huis!

30 mei 2021.

Onze eerste keer in Leeuwarden. Bij aankomst spullen gedropt en de fietsen gepakt om als een echte toerist in eigen land de stad te ontdekken. wat een leuke stad! En mazzel dat de terrassen weer open zijn dn het eerste mooie weer. Heerlijk geslapen en genoten van het heerlijke uitgebreide ontbijt. Dank voor de goede zorgen.

5-6 mei 2021.

Heerlijke dagen gehad! Gezellige kamer, gastvrij ontvangen en hele fijne tips gekregen. Overdag lekker op de fiets en 's avonds lekker geslapen om wakker te worden met 'n heerlijk ontbijt. Heel erg bedankt. Tot ziens.

P.S. Fiets naar Wijns, daar kun je heerlijk aan de Dokkumer Ee een biertje nuttigen in het zonnetje bij 'de Wijnse' en (en daarna  door naar het tegelbruggetje).

21 maart 2021.

Heel erg bedankt voor de hartelijke en gastvrije ontvangst. We hebben genoten van ons verblijf in jullie B&B. Met een lekker ontbijt als afsluiting. Heerlijk, die warme broodjes.

13-14 maart 2021.

Mijn verblijf in Het Gele Huis was in 1 woord  geweldig! De gastvrije ontvangst, de fijne kamer, de ruime badkamer met bad! Het heerlijke uitgebreide ontbijt, te veel om op te noemen. Ik heb genoten! Een hele fijne plek. Dankjewel.

22 februari 2021.

Dankjewel! Wat een heerlijke B&B. Genoten van het heerlijke verse ontbijt en het bad :). Kom graag nog eens terug.

14 januari 2021.

Wederom hier fijn gelogeerd. Tot de volgende keer!

29 november 2020.

Heerlijk plekje om even helemaal tot me zelf te komen. Het was fijn, warm en gezellig in jullie Gele Huis. Bedankt voor de gastvrijheid. Tot ziens!

22-23 november 2020.

Voor mij een fijn en huiselijk uitvalspunt om familie en vrienden te bezoeken in Leeuwarden e.o. Ik voelde me op mijn gemak bin jullie ;) Vast tot ziens.

5-7 oktober 2020.

Een leuk verblijf gehad in B&B Het Gele Huis. Heerlijk ontbijt, heerlijk badderen en shoppen in Leeuwarden:). We zijn nog nooit in Leeuwarden geweest, maar het was hartstikke leuk! Rob & Rixt zijn leuk en gastvrij. Dolly kwam gezellig regelmatig even buurten. Kortom TOP voor mekaar!

24-26 september 2020.

Ook wij zeggen dank voor een aangenaam verblijf in jullie smaakvol ingerichte bed & breakfast, zeer vriendelijke ontvangst en lekkere ontbijt. Jullie dragen daarmee ook bij aan een mooie herinnering aan deze bijzondere stad voor ons. Wij hebben van alles genoten. Onze tip voor bierliefhebbers is 'de Strohoed', vlakbij het fameuze en door jullie terecht gepromote 'Spinoza'. Voor de authentieke Caféspeler: 'de Friesche Club'. Na onze eerste kennismaking met Ljouwert zeggen wij Fryslân Boppe!

23 september 2020.

Gezellige B&B, leuke inrichting, goed bed en lekker ontbijt. En wat een verrassende stad is Leeuwarden toch! We hebben een fijne, gezellige tijd gehad.

12 september 2020.

Bedankt! Het was fijn hier te zijn en wat is Leeuwarden een leuke stad!

2 september 2020.

Wij hebben genoten van 5 heerlijk dagen in Friesland en een geweldige B&B. Wat een lieve mensen. Ook bezoek gehad van Dolly, de huispoes. Genoten van de heerlijk ontbijten, heerlijk geslapen en luxe in bad. En nogmaals bedankt voor de inzet om het fototoestel te zoeken die we verloren waren. We hebben ook goed gebruik gemaakt van de fietsen. Bedankt voor alles.

29 augustus 2020.

Dit is voor ons de allereerste keer in een B&B. We zijn verrast door de vriendelijke ontvangst, de fijne kamer en het heerlijke ontbijt. Hartelijk bedankt!

26 augustus 2020.

Dank voor het vriendelijke ontvangst. Wat een prettige uitstraling heeft het Gele Huis. Lekker geslapen, lekker ontbijt. Vooral ook fijn da we van de fietsen gebruik konden maken. We zijn heerlijk uit eten geweest bij Spinoza (dank voor de tip!). De avond afgesloten in bad. Ontspannen was dat. Zo... nu genieten van Leeuwarden en dan weer terug naar Culemborg.

24 augustus 2020.

Mijn eerste vakantiedag en avond, een heerlijke start, in Het Gele Huis. Even de stad in en daarna lekker languit op bed uitrusten. Morgen begin ik met mijn wandeling, het Jabikspaad, en wie weet kom ik hier weer terug om bij te komen.

Dank voor de gastvrijheid.

23 augustus 2020.

Wij hebben enorm genoten van deze prachtige B&B. Van sfeervolle kamer, tot luxe badkamer, tot heerlijk ontbijtje. Ook zijn wij, op jullie aanraden, gaan eten bij Spinoza, wat ons erg beviel. Kortom, een heerlijke B&B, waar we zeker nog eens zouden komen. 10/10

17 augustus 2020.

Heel erg bedankt voor de heerlijke dagen in jullie B&B. Wat een prachtige kamers! Jullie hebben er met jullie gastvrijheid hele fijne dagen van gemaakt. En ik vind het geweldig dat jullie mij in contact hebben gebracht met de buurman van mijn opa en oma, bij wie ik vroeger zoveel plezier heb gehad in de Gysbert Japicxstraat. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens!

9 augustus 2020.

Bedankt voor de heerlijke dagen in jullie B&B Wat een ontspannen plekje en heerlijk ontbijt in de ochtend. Leuk jullie te hebben ontmoet.

7 augustus 2020.

Wat een heerlijke B&B, verzorgd door fijne mensen. Bedankt! P.S. Eet-tip: Spinoza; Café-tip: de Markies.

29 juli - 1 augustus 2020.

Was fur ein guten ort! Ein so schonens, grosses, geschmackvoll eeingerichtis zimmer, gemutliche sesselzum lesen, so viele informative , interessante buch, das wunderbare porzellan, ein gutes bett....und das beruhigende platschern des brunnen - Toll! 

Da muss ich unbedingt noch mal wieserkommen! Herzlichen dank auch fur das gute Friesische Fruhstuck.

24-27 juli 2020.

Ach, nu is het alweer voorbij.... We hebben genoten van jullie stad. Erg mooi! Van jullie fijne B&B, gastvrijheid en heerlijk ontbijt, echt een aanrader! De gevangenis (Blokhuispoort) vonden wij bijzonder mooi om te bekijken. De omgeving op de fiets is ook erg mooi & leuk. En het karakteristieke van de stad is ook bijzonder mooi met het vele water. Wij gaan uitgerust verder

12-14 juni 2020.

Terug in mijn oude straatje, waar ik zolang met veel plezier gewoond heb. Rob & Rixt, jullie hebben een heerlijke B&B! Bedankt voor de gezellige en gastvrije dagen.

P.S. Mochten gasten nog wat (meer) inspiratie nodig hebben over Leeuwarden en Friesland bezoek dan mijn reisblog: www.opwereldreisdoornederland.nl of www.weltreisedurchholland.de

7 juni 2020.

Heerlijk geslapen! Prachtige locatie, mooi huis, fijne fietsen, lekkere douche en een superlekker ontbijt.

We komen zeker nog een x terug. Dankjewel!

29 februari 2020.

1 nachtje mogen verblijven in jullie fijne B&B. Lekker dicht bij het mooie centrum van Leeuwarden. Fijne en gezellige ontvangst, lekkere ruime kamer en een top-ontbijt. Wat wil een mens nog meer. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

24-26 februari 2020.

Wat een fijne, warme en huiselijke plek om te verblijven! Heerlijk hebben we het gehad. Goed geslapen, lekker gebadderd, heerlijk ontbeten. Ook de stad is ons goed bevallen. Leuke musea, lekkere restaurantjes en lekker geshopt. Leuk ook hoe hier de gevangenis een bijzondere bestemming heeft gekregen. we hebben genoten van onze dagjes uit in Leeuwarden. Dank voor de gastvrijheid.

14 februari 2020.

Heerlijke B&B om te verblijven. Ruim opgezet met veel privacy. Een lekker ontbijt, fijne bedden en 2 live poezen die je zo nu en dan gezelschap komen houden maken het helemaal compleet. Bedankt!

11 januari 2020.

Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke kamer. Wij zullen Leeuwarden en Het Gele Huis aan iedereen aanraden.

2 januari 2020.

Bedankt voor het hartelijke en gastvrije verblijf in jullie B&B. We hebben ervan genoten en gaan nu ondanks de regen en griepigheid genieten van Leeuwarden.

22 december 2019.

Wat een fijne combinatie van 'huiselijk' en 'op jezelf zijn'. Ik heb genoten van de gastvrijheid en rust.

14-15 december 2019.

We hadden eerst een ander B&B op het oog maat dat was met gedeelde wc en badkamer en toen we nog even verder keken, Het Gele Huis, heerlijk alles voor ons zelf. Inclusief fietsen! Wel even wennen voor ons  van een E-bike naar een heuse stadsfiets. Maar wat een vrijheid! Gaan er nu een 2e keer van genieten en nog even een laatste keer van Leeuwarden genieten.

24 november 2019.

Wat een gezellige B&B, met Dolly en Diesel! Lekker dichtbij de stad, heerlijk Fries ontbijt. Dank jullie wel!

18 november 2019. 

Wat een huiselijk en sfeervol verblijf.Fijne bedden. Goed verzorgd ontbijt. Bedankt en wie weet tot een volgende keer.

2 november 2019.

Dank jullie wel voor de overnachting. Fijn om hier te zijn. Lekker gegeten bij Pizzeria Sardegna.

11 oktober 2019.

Een heel gezellige kamer en fijn bad! Fijne sfeer. Het ontbijt was lekker, met eitje, in een knus hoekje. Gisteren bij restaurant 'Kom' gegeten. Een aanrader als je eens iets anders wil proberen. Kleine porties die je samen kunt delen, geen standaard gerechten. Het weer zat helaas niet mee door de regen maar ook dan is Leeuwarden leuk.

6 oktober 2019.

Het was Toppie hier. Een gezellige stad Leeuwarden. Een stad waar de inwoners trots op zijn! Hartelijke groeten uit Leidschendam.

27-29 juli 2019.

Bedankt voor de gastvrijheid! Super mooie B&B en heerlijk ontbijt. Extra fijn en luxe waren de fietsen die we mochten lenen. Hierdoor goed de omgeving van Leeuwarden kunnen ontdekken. Ook bedankt voor alle tips! Groeten uit Brabant.

25 juli 2019.

Bedankt voor de gastvrijheid in jullie leuke B&B. Wat een luxe met een bad, het was heerlijk Heerlijk geslapen ondanks de hevige warmte,35 graden! Fijn dat er een ventilator stond. Wij gaan weer verder met onze scooterreis. Groeten uit Zierikzee

7 juli 2019.

Bedankt voor het fijne verblijf! Heerlijk bed, bad en ontbijt. Leuke stad Leeuwarden en omgeving. Fietsen zijn echt TOP. Groeten uit Kortehoef.

21 juni 2019.  

Was fur ein schones Platz am dem wir hier zum Ende unsere Radtour gelandet sind! Tief geschlafen, lekker gefruhstuckt, vieles entdeckt, hatte begegnungen gehabt, im Sessel durch den spenneden lesestoff geschmoket... herzlichen Dank & Tot ziens.

16 juni 2019.

Een paar heerlijke dagen in jullie mooie B&B doorgebracht! Met veel zorg en aandacht omringen jullie je gasten. En.. een 'Buiten', ook luxe! Hartelijke groet!

14 juni 2019.

What a terrific way to end our 'sistertrip'. We wish we had more time here.

31 mei-3 juni 2019.

Thank you for the memorable experience of staying in your B&B. We thoroughly enjoyed exploring Leeuwarden.; your wealth of information made it easy. Thank you also for the vinylshopadresses (you gave John) in Groningen. Fortunaly only 1 was open! The Frisian breakfast were divine... We also had the pleasure of Dolly and Diesel's company. We are cat-lovers. We will treasure this experience.

31 mei 2019.

Vanaf de 27e tot vandaag genieten we van Ljouwert en de rust, ruimte en literatuur in de B&B. Bedankt voor de goede zorg, hartelijke groet en tot ziens.

3-4 mei 2019.

Een paar leuke dagen gehad in Leeuwarden. Zeker ook te danken aan jullie B&B. Gezellig, knus en alles aanwezig. Bedankt!

28 april 2019.

Bedankt voor het heerlijke verblijf.

23-24 april 2019.

Heel veel dank voor een fijn en ontspannen verblijf. We hebben er van genoten.

7 april 2019.

Wat een heerlijk B&B! Ontzettend bedankt. Ik kom zeker terug.

30-31 maart 2019.

Het was een heerlijk verblijf in deze B&B. Heel gezellig ingericht en veel ruimte. Heerlijke douche en bad! Na een heerlijk ontbijt lopen we verder over het Elfstedenpad. Leeuwarden was al een mooi begin. Hartelijk dank voor de goede zorgen en tot ziens.

4-7 maart 2019.

Het was heerlijk om weer in Friesland te zijn, terug naar mijn roots die ook ónder de klok van Leeuwarden blijken te liggen. En wat prachtig om in deze B&B terug in de tijd te reizen met alle mooie boeken en foto's. Bedankt voor de goede zorgen, het heerlijke Fries ontbijt en wie weet, tot ziens.

27 januari 2019.

Habe mich sehr wohl hier gefulht, und wen ich wieder hier bin, weerde ich sicher wiederbei Ihnenubernachten.Danke auch fur das sehr reichhaltige Frustuck.

4 januari 2019.

Heerlijk gebadderd!E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram